Welkom bij de pagina voor mondharmonica kopen, de website bedoelt om jou te helpen...
categorie1 categorie2 categorie3 categorie4 categorie5 categorie6 categorie7 categorie8 categorie9 categorie10 deel1 deel2

artikeltje16 artikeltje17 artikeltje18 artikeltje19 artikeltje20 artikeltje21 artikeltje22 artikeltje23 artikeltje24 artikeltje25 artikeltje26 artikeltje27 artikeltje28 artikeltje29 artikeltje30 overzicht2

werpt de dekens en loopt op blote voeten in de maanverlichte mondharmonica kopen nacht. Ze is verlangen. Ze voelt een diepe roeren in haar buik. Ze kijkt naar de maan en ze verbeeldt dat ze de maan haar te praten hoort. "U bent heilig. U bent het begin en het einde van alle bestaan. Ik ben jij en jij bent mij. Heilige Houd de dagen van uw bloeden en ik zal delen met u de wijsheid van de planten en de dieren en de zeer Aarde. "
Kan ze geloven dat het waar is? Durft ze geloven dat de waarheid van de woorden die ze lijkt te horen? Haar hele leven heeft ze verteld dat ze niet mooi genoeg, noch slim genoeg, niet sterk genoeg. Alles lijkt om haar te vertellen dat ze is te rond, te emotioneel, te gevoelig. En niet heilig, in feite het tegenovergestelde van heilig. Al de dagen van haar leven heeft mondharmonica kopen ze de verhalen gehoord van de wonderen van de mens, de Schepper. Ze heeft gehoord het zo vaak dat het het geluid van de waarheid is: God is een man. God is almachtig, dus mannen zijn allemaal krachtige (en vrouwen zijn zwak). God is schoon, dus mannen schoon zijn (en vrouwen zijn vies). God is zuiver, zo zuiver zijn mannen (en vrouwen zijn vuiligheid). God bloedt nooit uit tussen zijn benen en mannen nooit bloeden van tussen hun benen (dus de stromende bloed van vrouwen is een ziekte, een vloek, een straf). Hoe kan ze geloven dat haar bloed heilig is? Hoe kan ze laat zich graag voelen, om het goede naam, de naam van het heilige? Hoe kan ze durven te geloven dat ze is de godin?
Ja, de Godin! De Godin die leeft in elke vrouw, op elke plaats, in elke tijd. De Godin die fluistert in onze dromen. De Godin die glimlacht in ons leven. De Godin die roert het bloed in onze buik. De Godin die weet dat elke vrouw is wijs en machtig en heilig. De Godin die roept tegen ons: "Houd de

mondharmonica kopen

Welkom op onze mondharmonica kopen website. Je bent op de goede plaats gekomen wanneer je op zoek bent naar een mondharmonica kopen.

Klik hieronder of klik hiernaast om verder te gaan naar de mondharmonica kopen-pagina waar je alles vindt met betrekking tot dit onderwerp. Doe er jouw voordeel mee en profiteer van het aanbod, want je vindt hier zeker wat je zoekt.

Deze website is bedoeld om jou te helpen in de zoektocht naar perfecte mondharmonica kopen. Kun je iets niet vinden of heb je ergens hulp bij nodig, stuur ons dan een e-mail.

 
Copyright © 2010. All rights reserved
Home